U bent hier

Moorings Crewed 5800 Master - Catamaran met 6 hutten

Wanneer u aan boord van een bemande Moorings 5800 Master meezeilt, compleet met eigen schipper en chef-kok, wordt u getrakteerd op een ervaring op zee waar de meeste alleen maar van kunnen dromen. Deze catamaran met zes hutten is onze grootste en nieuwste jacht, dat eveneens ruime en een exclusieve vaarervaring voor maximaal 10 gasten verstrekt.

Dus, wat maakt de Master uitvoering zo anders?

Het verschil begint in de rechter romp, waarbij de achterste hut een Master suite geworden is: het heeft meer vloeroppervlakte en een extra ruime badkamer met dubbele wastafels en een douchecabine. De voorste hut is opnieuw ingericht, waarbij het tweepersoons bed nu uitkijkt op het panoramisch raam en u daardoor elke dag met een nieuw en prachtig uitzicht wakker kunt worden. De en-suite badkamer ligt in de voorpiek en is uitgerust met een wastafel en een aparte douche. De linker romp heeft twee standaard en-suite hutten, waarvan een voor de bemanning gereserveerd is.

Het bovendek heeft twee en-suite hutten – elk met openslaande deuren naar de overdekte voorwaartse kuip – met airconditioning en luxe voorzieningen in een stijlvol interieur. De salon is voorzien van zachte zitplaatsen rondom een grote eettafel en een volledige entertainment center met een HDTV en audio-input dat in heel het jacht aangesloten is op de luidsprekers. Buiten voorziet de kuip aan de achterkant van een prachtig plek om buiten te eten. Het hydraulische zwemplatform biedt de perfecte plek voor de kinderen om het water in te gaan of juist de plek waar u met een cocktail lekker kunt voetenbaden.

Klim naar de flybridge voor een adembenemend uitzicht van de omgeving en maak het uzelf comfortabel in het stijlvolle lounge gedeelte met stoelen, tafel, bar met koelkast en grill. Stel u zich voor dat u hier geniet van vers bereidde hapjes, nippend aan een heerlijk glas wijn terwijl u geniet van de zonsondergang.

Genoeg gedroomd – maak uw dromen werkelijkheid met uw volgende vakantie aan boord van een Moorings 5800 Master Edition.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

10

Aantal toiletten

7

Aantal douches

8

Totale lengte

17.56

Breedte

8.45

Diepgang

1.72

Oppervlakte

187 sq m

Watertank

1560L

Motor

2 x Yanmar 100 hp

Brandstoftank

900 l

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie