U bent hier

Moorings Crewed 5800 Legacy - Catamaran met 6 hutten

Ontdek de eilanden in absolute luxe aan boord van de bemande Moorings 5800 Legacy uitvoering. Deze ruime, van airconditioning voorziene boot heeft vijf tweepersoons hutten – met ieder een eigen en-suite badkamer – met ruimte voor maximaal 10 gasten.

Word wakker met prachtige uitzichten over het water en geniet van de ruime indeling van het jacht, zowel binnen als buiten. Wanneer u klaar bent voor vertrek, zal de schipper u helpen bij het plannen van het avontuur voor de dag, waarna u achterover kunt leunen terwijl uw persoonlijke chef-kok heerlijke maaltijden voor iedereen aan boord bereidt.

De 5800 Legacy heeft de standaard gezet met een innovatieve layout op twee niveaus, met twee ruime tweepersoons hutten op het bovendek en vier hutten benedendeks (eentje voor bemanning). De salon is voorzien van een grote eettafel met zachte zitplaatsen rondom en een bar. Vanuit de salon bereikt u de achterste kuip, waar u heerlijk buiten kunt dineren en kunt ontspannen op de teakhouten meubilair terwijl uw hostess alles voor u regelt. Of loop naar boven naar de flybridge en geniet van het 360-graden uitzicht over uw tropische omgeving. U vindt hier een stijlvolle lounge gedeelte met bar, koelkast en grill die uw bemanning behendig zal gebruiken bij het maken van heerlijke cocktails en maaltijden opgediend in het buitenlucht.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

10

Aantal toiletten

7

Aantal douches

8

Totale lengte

17.56

Breedte

8.45

Diepgang

1.72

Oppervlakte

187 sq m

Watertank

1560L

Motor

2 x Yanmar 100 hp

Brandstoftank

900 l

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie