U bent hier

Moorings Crewed 514 PC – Catamaran met 4 hutten

514 Power Catamaran

Ervaar een onvergetelijke vaarvakantie met bemanning aan boord van ons grootste motorjacht, de Moorings 514PC. Samen met uw eigen kapitein en gastronomische chef-kok, biedt dit moderne jacht drie en-suite gastverblijven, en een scala aan leefruimte en comfort voor groepen van maximaal 6 personen.

Of u nu een drankje neemt op de flybridge, een rustige dag op het strand doorbrengt of heerlijk dineert onder de sterren, uw bemanning zorgt ervoor dat uw vakantie comfortabel en zorgeloos verloopt. Laat het werk over aan uw deskundige kapitein die u naar exotische locaties brengt. Geniet van de heerlijke maaltijden en verfrissende cocktails, opgediend door uw chef-kok wanneer u maar wilt. Het beste van alles is dat u grotere afstanden kunt varen dankzij de snelheid van dit moderne motorjacht.

De open salon geeft u adembenemend 360-graden uitzicht op de omgeving en biedt stijvolle dineren aan de ruime eettafel. Op het hoofddek zullen water liefhebbers genieten van het zwemplatform dat verlaagt kan worden tot net onder het water. ’s Nachts verlichten onderwaterlampen het omliggende gebied. Op de flybridge is er ruime zitplaats voor de ontspanning en een console met koelkast, roestvrijstalen grill en een spoelbak.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

6

Aantal toiletten

5

Aantal douches

5

Totale lengte

15.54

Breedte

7.64

Diepgang

0.98

Oppervlakte
Watertank

1000L

Motor

2 x Yanmar 350 hp

Brandstoftank

1500 l

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie