U bent hier

Moorings Crewed 5000 - Catamaran met 5 hutten

Majestueus van gestalte, minimalist van stijl, The Moorings 5000 is een moderne wonder op het water en een idyllisch vakantieplatform voor een all-inclusive jachtcharter met bemanning. Kunstzinnig vervaardigd door de wereldberoemde bootbouwers Robertson and Caine, de schitterende en ruime Moorings 5000 biedt plaats aan maximaal acht gasten plus professionele bemanning bestaand uit schipper en gourmet chef-kok.

Dit revolutionaire catamaran is volledig uitgerust met vier en suite hutten voor gasten en een vijfde bestemd voor de bemanning. Het innovatieve airconditioningsysteem zorgt voor optimale comfort aan boord doordat de temperatuur afzonderlijk voor iedere hut geregeld kan worden.

De verhoogde salon met zitplaats rondom, zonnebank en schaduwluifel brengt ontspanning tot een hoger niveau. Speciaal ontworpen voor veilig comfort zelfs onder zeil, deze catamaran is uniek onder charterjachten. Bij zonsondergang geeft de aantrekkelijke blauwe onderwaterverlichting een perfecte hoeveelheid eersteklas allure.

crw_boty_logo_hh_2018_best_charter_boat_0.jpg


Naast de eigentijdse ontwerpdetails en uitgestrekte ramen, bevat de 5000 ook een dakraam, ingebouwde watermaker, elektrische spoelkoppen en een omvormer voor het voeden van elektronische apparaten. De cockpit dient als verlengde kombuis met elektrische grill en zitplaats voor maximaal 10 personen. Vier koelkasten met vriesvakken bieden maximaal opslagruimte.

Met een vijfsterren Moorings Crew tot uw dienst en een adembenemend cruiseschip tot uw beschikking, is er geen betere manier om uw kostbare vakantietijd door te brengen dan aan boord een bemande Moorings 5000.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

8

Aantal toiletten

5

Aantal douches

5

Totale lengte

15.40

Breedte

8.04

Diepgang

1.60

Oppervlakte

154 sq m

Watertank

700L

Motor

2 x 57 HP

Brandstoftank

920 l

Let op: de configuratie van de hutten met master-suite zoals getoond in de 360 Tour is niet voor jachtcharter beschikbaar. Raadpleeg het indelingsschema voor jachtcharter voor de juiste configuratie van de hutten.

Bekijk de Moorings 5000 met 5 hutten

Bekijk de Moorings 5000 met 4 hutten

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie