U bent hier

Moorings Crewed 4800 - Catamaran met 4 hutten

Een vaarvakantie met bemanning aan boord van een Moorings 4800 draait specifiek om u. Van all-inclusive gastronomische maaltijden en verfrissende cocktails geserveerd door uw persoonlijke chef-kok tot afgelegen, idyllische bestemmingen waar uw deskundige kapitein u naartoe brengt. Elke ervaring aan boord van de de Moorings 4800 is afgestemd op uw eigen wensen. Sta op met de ochtendzon en neem een heerlijke duik in de turquoise zee, of relax de hele dag en verken ’s avonds het nachtleven, dansend onder de sterren; de keuze aan boord van dit elegante bemande jacht is altijd aan u.

De Moorings 4800 is door Cruising World Magazine benoemd tot “Boot van het Jaar”. Dit jacht heeft drie ruime hutten, allen met eigen en-suite badkamer. Verder zullen u en uw reisgezelschap genieten van een scala aan moderne voorzieningen waaronder een ruime voorwaartse kuip met toegang tot de ruime salon met airconditioning, een comfortabele u-vormige zithoek met entertainment center, en een kuip achter voorzien van een grote eettafel met zithoek. Kom aan boord van de Moorings 4800 en ontdek een onvergetelijk persoonlijk paradijs.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

6

Aantal toiletten

4

Aantal douches

5

Totale lengte

14.75

Breedte

7.64

Diepgang

1.47

Oppervlakte

144 sq m

Watertank

780L

Motor

2 x Yanmar 57 hp

Brandstoftank

700 l

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie