U bent hier

Moorings Crewed 4600 – Catamaran met 4 hutten

Een zeilvakantie aan boord van een bemande Moorings 4600 Catamaran is een waar genot en staat garant voor pure ontspanning. Met een eigen kapitein en chef-kok, zult u optimaal genieten van de moderne accommodaties, waaronder drie tweepersoons hutten en een ruim interieur.

De uitgebreide salon beschikt over een een volledige entertainment set, comfortabele zitbanken en een grote eettafel. De hutten zijn luxueus, lichtrijk en luchtig met dubbele bedden, veel opbergruimte voor alles van zwem- tot avondkleding, met en-suite toiletten en douchecabines. Dankzij de krachtige generator aanwezig op het jacht, kunt u slapen met het comfort van airconditioning terwijl u van de wonderen van een tropisch paradijs geniet. De keuken is meer dan volwaardig, met alle nodige voorzieningen opdat de aan boord verblijvende chef uw gourmet maaltijden kan bereiden, die dikwijls worden opgediend aan de tafel van de ruime kuip in de schaduw van het hardtop dak.

De dekplan van een Moorings 4600 is ideaal voor ontspanning, zonnebaden en zwemmen vanaf de twee brede platforms achteraan het jacht. Een oversteekdek verbindt de twee rompen, en geeft zo nog meer ruimte om te genieten van allerhande watersporten zoals kayakken, windsurfen, tuben en snorkelen. Het ruime boegdek is een betoverende plaats om te genieten van het rustgevende geluid van de golfslag tegen de romp wanneer de kapitein het jacht naar een volgende opwindende bestemming zeilt. De 4600 werd exclusief voor The Moorings ontworpen en gebouwd, en staat bekend als één van de beste bemande charterjachten ter wereld.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

6

Aantal toiletten

5

Aantal douches

5

Totale lengte

14.13

Breedte

7.57

Diepgang

1.35

Oppervlakte

134 sq m

Watertank

780L

Motor

2 x Yanmar 55 hp

Brandstoftank

700 l

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie