U bent hier

Moorings Crewed 4500 - Catamaran met 4 hutten

Moorings 4500 under sail

Benoemd tot “Beste charterboot” in Cruising World’s 2017 “Boat of the Year” competitie, een charter met crew aan boord The Moorings 4500 is eersteklas reizen op z’n best, met de toegevoegde luxe van een toegewijde 5-sterren crew tot uw dienst. Vanaf het moment dat uw chartergezelschap, bestaande uit maximaal zes personen, aan boord stapt van deze gestroomlijnde en innovatieve zeilcatamaran, gaat het helemaal om comfort en gemak.

charter_leopard_45.jpg
 

De beroemde bootfabrikanten bij Robertson and Caine hebben deze boot voorzien van de laatste snufjes en innovaties. Binnen in de salon geniet u van de uitgestrekte panoramische ramen en dakraam. De volledig uitgerust kombuis en eetruimte hebben een licht en moderne afwerking, compleet met gestoffeerde zitplaatsen rondom. Andere handige functies zijn onder meer flatscreen-tv/dvd, bluetooth-connectiviteit, gratis wifi, extra vloer- en plafondverlichting, dubbele USB-poorten in passagiershutten, haardroger en airconditioning ‒ allemaal aangedreven door zonnepanelen en een generator. Een omvormer wordt ook standaard geleverd voor het voeden van elektronische apparaten zonder de generator te hoeven gebruiken.

Buitenleven mengt zich gemakkelijk met wat er binnen gebeurt met behulp van glazen schuifdeuren naar de achterste cockpit. Een andere deur opent vanuit de salon naar de voorwaartse overdekte cockpit ‒ een kenmerk dat uniek is voor Robertson and Caine catamarans. Beide zitruimtes zijn voorzien van op maat gemaakte kussens voor extra comfort. Geniet ’s avonds van de bijzondere ambiance die wordt gecreëerd door de gloed van elegante blauwe onderwaterlichten.

The Moorings 4500 met crew wordt voorzien van drie ruime hutten, ieder met en-suite badkamers en grote spiegels. Deze mid-size catamaran combineert eigentijdse styling naadloos met de modernste prestatietechnologie. Zodra u de ultieme, all-inclusive ontsnapping aan het alledaagse ervaart aan boord een privé-4500 met crew, gaat u beseffen dat een resortvakantie aan land hier niet mee te vergelijken is.

Yacht Details

Max. aantal passagiers

6

Aantal toiletten

4

Aantal douches

4

Totale lengte

13.72

Breedte

7.35

Diepgang

1.50

Oppervlakte

194 sq m

Watertank

780L

Motor

2 x 45 HP

Brandstoftank

700 l

Klein moment...

Exclusief vervaardigd door Robertson and Caine

Robertson and Caine zijn in 1991 in Zuid-Afrika begonnen met het bouwen van catamarans. Met ruim 30 jaar scheepsbouwervaring hebben Robertson and Caine inmiddels meer dan 1.000 jachten gelanceerd en zijn ze een van de beste catamaranbouwers ter wereld. Innovatieve ontwerpen omvatten catamarans van 39 tot 58 voet die in staat zijn om in ’s werelds meest exotische vaargebieden te zeilen, evenals het bekroonde Leopard Catamaran-assortiment. Meer informatie