Bemande Jachten

The Moorings Crewed Yachts

Vergeet de gebruikelijke bestemmingen en kom de luxe verkennen aan boord van uw eigen unieke, eersteklas jacht. Verwen uzelf in een heerlijke omgeving, terwijl een deskundige kapitein en een persoonlijke chef-kok een vijf-sterren charterervaring voor uw hele groep creëren. Met een resortachtig vakantieplatform tot uw beschikking en vrije tijd waarbij alles inclusief is, kunt u rekenen op vele onvergetelijke momenten op het water.

Stap aan boord van één van onze allernieuwste jachten die speciaal zijn ontworpen voor de ultieme ervaring met bemande vaarvakanties. Onze innovatieve vloot bevat een breed scala aan vakkundig gebouwde jachten die feilloze prestaties combineren met resort-achtige accomodaties. Verken enkele van de meest exquise bestemmingen in de wereld, terwijl geavanceerde technologie en stijlvol comfort zorgen voor een veilige en vlekkeloos verlopende vakantie op het water die u nooit zult vergeten.

Onze bemande jachten

Zelfstandig zeilen

Vang de wind aan boord van een catamaran of zeiljacht in een van de meer dan 20 prachtige bestemmingen wereldwijd. Weinig zeilervaring? Begroet dan een deskundige schipper aan boord en geef het gezag aan boord uit handen.

Motorjachtcharter

Vaar in stijl en comfort, aan boord van een luxe motorjacht. Een stabiel en ontspannen thuis op het water, met voldoende power om alle highlights van het vaardistrict te verkennen. Geef het roer uit handen aan een schipper en beleef ontspanning pur sang.

Meezeilen

Hebt u geen volledig jacht nodig, maar wilt u wél genieten van een all inclusive zeiljacht met bemanning, dan is meezeilen de oplossing. U geniet van alle luxe en comfort aan boord, en betaalt slechts voor een tweepersoonscabine. Ideal voor één tot twee personen.