Boten

Catamaran

Als partner van de werf Robertson & Caine biedt The Moorings bekroonde catamarans. Kom aan boord en ontdek de ruimte en schoonheid, op de brug van de Moorings 5800 bijvoorbeeld. Uw perfecte thuis op het water tijdens een onvergetelijke vakantie.

Zeiljachten

Met eigentijds design, eersteklas uitrusting en de krachtige stempel van de gerenommeerde jachtbouwer Bénéteau zetten onze zeiljachten een nieuwe standaard in de branche. Kom aan boord en ervaar zeiltraditie gecombineerd met drang naar avontuur.

Onze jachttypes

Moorings 5800 underway

Exclusive plus

De nieuwste jachten bevinden zich nog geen jaar in onze vloot. Ruimtelijk design, volledig up-to-date qua apparatuur en een moderne inrichting. En in de Cariben zelfs wifi aan boord.

Moorings Sailing Catamaran

Exclusive

Onze jachten in de Exclusive-reeks bieden dezelfde luxe als Exclusive Plus, en hebben één tot drie jaar dienst gedaan in onze vloot.

Moorings 4600 exterior

Club

Deze jachten zijn vergelijkbaar met de Exclusive-reeks. In de regel hebben ze meer dan 3 jaar op de teller staan (tot 10 jaar in het Middellandse Zeegebied en onze exotische bestemmingen) en zijn uiteraard op basis van strenge richtlijnen onderhouden.

Onze franchise

In Italië en Tonga vindt u onze franchisehavens, met jachten tot 10 jaar oud en zorgvuldig onderhouden door lokale experts. Zo weet u zeker dat uw vakantie optimaal verloopt.

Aanbiedingen

Boek nu en bespaar

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Brochure

Bekijk de nieuwe brochure online