Onze belofte aan u

The Moorings Caribbean Destinations

Uw vakantie is onze hoogste prioriteit en wij zorgen ervoor dat u zich bij ons op uw gemak en veilig voelt. Daarom introduceren we een nieuw en flexibel boekingsbeleid, geldig voor nieuwe en bestaande vakanties.

Indien uw vakantie door COVID-19 wordt betroffen (*zie hieronder de voorwaarden) hebt u op zijn vroegst 30 dagen** tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek de volgende mogelijkheden:

  • Wijzig de vertrekdatum van uw vakantie.
    • Indien uw vakantie plaatsvindt buiten december, januari en februari is de termijn voor de wijziging 7 dagen, in plaats van 30 dagen.
    • Tenzij anders vermeld zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
  • Kies voor een volledige terugbetaling van de reissom.***
  • Kies een tegoedbon voor het betaalde bedrag, geldig tot 12 maanden na de oorspronkelijke vertrekdatum en onder voorwaarde dat de vakantie volledig is betaald. Het bedrag is inclusief de kosten van het geboekte jacht en extra's, maar omvat geen vluchten of andere diensten van derden. Hiervoor worden normale annuleringskosten in rekening gebracht.

*Uw vakantie geldt als betroffen door COVID-19, wanneer...

1. we hebben moeten vaststellen dat we uw vakantie niet kunnen uitvoeren vanwege lokale beperkingen.
2. u de geboekte bestemming niet kunt bereiken vanwege officieel bevestigde grenssluitingen of een negatief reisadvies van kracht is naar uw geboekte bestemming tijdens uw reisperiode, uitgeroepen door het Ministerie van Buitenlandse Zaken.
3. Een of meerdere bemanningsleden binnen 4 weken voor vertrek symptomen van COVID-19 vertonen. Neem contact op met uw lokale gezondheidsinstantie voor meer informatie over deze symptomen. Houd er rekening mee dat u in dit geval een certificaat moet overleggen.

Tenzij hierboven anders vermeld zijn de algemene boekingsvoorwaarden van kracht, die u bij het boeken bent overeengekomen, inclusief annuleringen, wijzigingen of andere bepalingen.

We hanteren aanvullende veiligheidsmaatregelen om u en uw gezin veilig en gezond te houden wanneer u onze bases bezoekt.
 
Let op: bovenstaande regelingen gelden niet voor onze partnerbases in Brazilië en Florida.
 
 

** Met uitzondering van die bestemmingen waarvan al eerder vastgesteld wordt dat een vakantie geen doorgang kan vinden.

*** Alle reeds gemaakte kosten, zoals voor schipper, kok en proviand, worden niet gestorneerd.