Boek met vertrouwen

Boek met Vertrouwen

 

Uw vakantie is onze hoogste prioriteit en wij zorgen ervoor dat u zich bij ons op uw gemak en veilig voelt. Daarom introduceren we een nieuw en flexibel boekingsbeleid, geldig voor nieuwe en bestaande vakanties geboekt tot en met 1 december 2020 en met vertrekdata tot en met 30 september 2021.

 

Indien uw zeilvakantie door COVID-19 wordt betroffen* hebt u tot 7 dagen voor vertrek de volgende mogelijkheden:

  • Wijzig de vertrekdatum van uw vakantie.

    • Indien uw vakantie plaatsvindt tussen 16 december 2020 en 2 januari 2021 is de termijn voor de wijziging 30 dagen, in plaats van 7 dagen.
    • Tenzij anders vermeld zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
  • Kies een tegoedbon voor het betaalde bedrag, geldig tot 12 maanden na de oorspronkelijke vertrekdatum en onder voorwaarde dat de vakantie volledig is betaald. Het bedrag is inclusief de kosten van het geboekte jacht en extra's, maar omvat geen vluchten of andere diensten van derden. Hiervoor worden normale annuleringskosten in rekening gebracht.

*Uw vakantie geldt als betroffen door COVID-19, wanneer...

1. we hebben moeten vaststellen dat we uw vakantie niet kunnen uitvoeren vanwege lokale beperkingen.
2. u de geboekte bestemming niet kunt bereiken vanwege officieel bevestigde grenssluitingen of een negatief reisadvies van kracht is naar uw geboekte bestemming tijdens uw reisperiode, uitgeroepen door het Ministerie van Buitenlandse Zaken.
3. Een of meerdere bemanningsleden binnen 4 weken voor vertrek symptomen van COVID-19 vertonen. Neem contact op met uw lokale gezondheidsinstantie voor meer informatie over deze symptomen. Houd er rekening mee dat u in dit geval een certificaat moet overleggen.

Tenzij hierboven anders vermeld zijn de algemene boekingsvoorwaarden van kracht, die u bij het boeken bent overeengekomen, inclusief annuleringen, wijzigingen of andere bepalingen.

We hanteren aanvullende veiligheidsmaatregelen om u en uw gezin veilig en gezond te houden wanneer u onze bases bezoekt.

Openingsdata van de bases

Houd er rekening mee dat de onderstaande informatie kan veranderen en dat u bij uw ambassade of officiële instantie informeert naar het geldende reisadvies en de vereisten die op u van toepassing zijn voor vertrek en terugkomst.

Bestemming

Openingsdatum

Italië

Winterseizoen - gesloten

Kroatië

Winterseizoen - gesloten

Griekenland

Winterseizoen - gesloten

Tahiti

Nu open

Seychellen

Nu open

Bahama's

Nu open

Sint Maarten

Nu open

Belize

21 november 2020

Britse Maagdeneilanden

1 december 2020

Antigua

19 december 2020

Grenada

19 december 2020

Saint Lucia

19 december 2020

Thailand

19 december 2020

Martinique

30 januari 2021

 

Voor bestemmingen die hierboven niet zijn vermeld, maken we de heropeningsdatum binnenkort bekend.