Onze basis op Mallorca is geopend. Let op: voor deze bestemming is mogelijk een aanvullend reisadvies van kracht.

Overzicht

Een vaarvakantie met een power catamaran vanaf Mallorca geeft u de vrijheid om de blauwe wateren, prachtige stranden en alle andere verassingen die Mallorca te bieden heeft te ontdekken. Van sfeervolle straatjes van de ommuurde stad Palma tot de verlichte grotten van Porto Cristo en de verschillende wijngaarden die één van ´s werelds meest gewilde wijnen produceren - Mallorca is een klein eiland met een kolossaal karakter. Ontdek het allemaal met onze voorgestelde route of ontdek meer en ga naar de nabijgelegen eilanden zoals Ibiza, Menorca en Formentera.

Klik hier voor meer info over vereiste vaarbewijzen in Palma.

Varen op Mallorca

Mallorca heeft het hele jaar door een droog en zonnig klimaat met temperaturen variërend vanaf 20 graden in april, met af en toe een regenbui en een temperatuur van 31 graden in juli en augustus. De windkracht is 5-15 knopen, met een zuidoostelijke wind in het westelijk gedeelte van het vaargebied en een noordwestelijk wind in het oostelijk deel. Mallorca bevindt zich op slechts 50 mijl van de oostkust van Spanje.

Vaarschool Mallorca

Denkt u er over na zelf het roer in handen te nemen van een stijlvolle motorcatamaran? Dan is het Middellandse Zeegebied perfect. Onze vaarschool op Mallorca neemt u mee op een zevendaags avontuur op het water, en aan het einde mag u uzelf trotse bezitter van een RYA Motor Cruising-certificaat noemen. Bekijk nu de nieuwe cursusdata voor 2020.

Klein moment...
Klein moment...