Voor deze bestemming is mogelijk een aanvullend reisadvies van kracht. Controleer voor vertrek de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Vul voor vertrek dit formulier in en draag deze bij u tijdens uw verblijf in Italië.

Op onze basis gelden nieuwe veiligheidsmaatregelen. Bekijk deze voor vertrek goed en houdt u hier zoveel mogelijk aan.

Overzicht

Het eiland Capri, alleen al zijn naam roept beelden op van de legendarische geschiedenis van de Grieken en Romeinen. Het eiland is een juweel in een reeks eilanden die zich uitstrekt langs de zuidwestkust van Italië. Napels ligt in het noorden. De Phlegraean en Pontine eilanden, die worden gezien als een deel van de talrijke kleine Italiaanse eilanden, bevatten Procida, Ischia, Ventonene, Ponza, Palmarola en het kleine Santo Stefano, naast vele anderen. Capri, ten zuidwesten van Procida, is een klasse op zichzelf. Al deze eilanden liggen in de legendarische Tyrreense Zee, een tak van de Middellandse Zee 765 kilometer lang en 96 kilometer breed. Corsica en Sardinië in het westen, het eiland Elba in het noorden en Sicilië in het zuiden vormen de grenzen. Een jachtcharter met bemanning bij de Baai van Napels concentreert zich op de Phlegraean en Pontine eilanden en de Amalfi kust op de Sorrento Peninsula, terwijl langere reizen zeilers naar het zuiden kunnen brengen naar de prachtige Eolische eilanden. Ongeacht de lengte van de cruise, biedt een jachtcharter bij de Baai van Napels een combinatie van fantastisch zeilen, hoogwaardig dineren, boetiek shoppen en boeiend sightseeing in pittoreske dorpen met oorsprongen die terug gaan tot het klassieke Griekenland en Rome.

Varen in Procida

Een jachtcharter met bemanning bij de Baai van Napels is een reis door mediterraans paradijs. De passages tussen de eilanden zijn meestal kort en zorgen ervoor dat u genoeg tijd heeft om te genieten van alle plezieren van zeilen evenals de wal verkennen, te proeven van de lokale keuken en te gaan zitten met een cocktail in een café om je te laten onderdompelen in de wonderen van de zuidwestelijke kust van Italië. Zachte en warme zomerwinden vanuit het noordwesten variëren tussen 8 en 12 knopen. Land en zeebriezen ontwikkelen zich dagelijks. In de namiddag, bijvoorbeeld, kunnen er meer zuidelijke winden verwacht worden. Zeilen in de lente en herfst is ook erg plezierig. De zomertemperatuur variert tussen 25°C en 32°C. Het verkennen van deze wateren met een zeer gekwalificeerde kapitein en genieten van gastronomische maaltijden bereid door een privé kok maken zeilen aan boord van een luxejacht bij de Baai van Napels verjongend en ontspannen. Het is een avontuur dat gedenkwaardig zal blijven tijdens alle jaren die nog komen.

Procida highlights

De professionele bemanning van een vaarvakantie bij de Baai van Napels leveren een aangepaste zeilvakantie om te voldoen aan alle verwachtingen. Zwemmen bij mooie stranden langs de kust van de rotsachtige eilanden, schilderachtige baaien gevuld met lokale visboten en rustige steden aan de waterkant waar paarse, witte en gele huizen en winkels de steile hellingen kleuren in een charmant en tijdloos mozaïek, dit zijn slechts enkele van de charmes die een jachtcharter met bemanning bij de Baai van Napels zo aantrekkelijk maakt. De eilanden in de Tyrreense Zee zijn vulkanisch van oorsprong, en de hete bronnen en thermische baden behoren tot de unieke kenmerken van Italië. Natuurlijk is een jachtcharter bij de Baai van Napels niet compleet zonder sightseeing en genoten te hebben van de lokale keuken, een van de meest heerlijke in de wereld. In ieder plaats waar de zeilers aandoen staat een mix van plezier te wachten. Bij aankomst voel je de wind door je haren, staan de witte zeilen strak door een milde bries en dit zorgt voor het ultieme genot van de vakantie.

 

SailEATalia Sail, Wine & Taste of Italy

De Sail, Wine & Taste of Italy flottielje vertrekt vanaf de Moorings-basis in Procida, en neemt u mee op een culinaire ontdekkingsreis langs de lekkerste smaken en aroma's die Italië te bieden heeft. Deze unieke vakantie kent een speciale vaarroute en aan boord bevindt zich een chef-kok die u laat kennismaken met de wereldberoemde keuken en wijn van de Amalfikust

Lees meer over de culinaire flottielje in Procida

Klein moment...
Klein moment...