Jachtcharter Griekenland

Cycladen, Dodekanessos, Sporades en Ionisch – alleen al de namen van deze befaamde Griekse eilanden klinken naar vakantie. Ze vormen het perfecte decor voor een onvergetelijke vakantie in Griekenland, en de keuze is aan u vanaf welke van onze drie bases u de Helleense wateren wilt ontdekken. Zet koers naar een geïsoleerde baai, of leg aan in levendige steden, met de mooiste witte stranden, luxe dineropties en trendy boetieks. Een jachtcharter in Griekenland heeft het allemaal: opzwepende vaarpassages over open water en rustige tochten door de mooiste inhammen en baaien. En laten we vooral de fascinerende ruïnes uit de oudheid niet vergeten.

Beeldschoon en historisch van onschatbare waarde; de Ionische Eilanden aan de noordwestkust van Griekenland zijn een must-see tijdens een mediterrane vaarvakantie. Terwijl sommige vaarroutes in Griekenland lange, soms zelfs spannende passages over open water bevatten ver van de kust, is het net zo goed mogelijk om in rustigere wateren te verblijven, sereen en perfect voor families met kinderen. Maak de avonturier in u wakker, zet koers naar de Golf van Egina en vaar langs de kustlijn van Poros, Hydra, Cape Sounion en nog verder. Of kies voor kracht en stap vanaf de basis in Zea op een luxe motorjacht, uiteraard van alle gemakken voorzien. 

Stap in de voetsporen van mythische legendes en ontdek illustere historische opgravingen. Zelfs na millenia is nog altijd het gefluister van de anieke wereld te horen, in elke stad, in elke ruïne en in elk prachtig uitzicht. 

Athene
Athens Zea Moorings yacht
  • Mix van beschutte eilanden en bruisende steden
  • Rijk aan historie en cultuur
  • Saronische Golf en Cycladen makkelijk bereikbaar
Corfu
Corfu mountain scenery
  • Paxos en Anti-Paxos binnen handbereik
  • Verrukkelijke zand- en kiezelstranden
  • Eenvoudige navigatie