Onze basis op Brazilië opent naar verwachting op 15 september 2020. Let op: voor deze bestemming is mogelijk een aanvullend reisadvies van kracht.

Overzicht

Halverwege Sao Paulo en Rio de Janeiro ligt het idyllische Paraty. Tijdens een zeilvakantie in Brazilië bij The Moorings maakt u kennis met al het moois dat de zuidoostkust van dit Latijns-Amerikaanse land te bieden heeft. Paraty ontstond in 1667, rond Ilha Grande Bay. En nog altijd biedt het gebied een unieke inkijk in lang vervlogen tijden. De prachtige oude stad beschikte over talloze suikerrietmolens, waarmee de plek naam maakt in de productie van brandewijn. 

Ontspan terwijl u over smaragdgroene wateren glijdt, en raak nooit uitgeken in het intrinsieke netwerk van geplaveide straten en steegjes. Laat u betoveren door de rijke cultuur en de veelzijdige natuur in elke nieuwe haven. Dit UNESO Werelderfgoed biedt een unieke blend van natuurlijke schoonheid, koloniale charme en een aanstekelijke mondaine allure. Jachtverhuur op Paraty is de perfecte manier om het beste te zien dat Brazilië u als waterliefhebber te bieden heeft.

Varen in Paraty

Met gemiddelde minima rond 23 graden Celsius en maxima van 30 graden Celsius lijkt het tropische klimaat van Brazilië gemáákt voor reizigers. Juli is in de regel de koelste maand, terwijl januari gemiddeld het warmst is. Ook valt in die maand de meeste regen. Zeil- en vaaromstandigheden blijven het hele jaar door stabiel, met gematigde oostenwind tot windkracht 3-4. De gebieden Paraty Mirim, Ilha Grande Bay en Angra dos Reis lenen zich perfect voor zeilen in Brazilië. Ook zijn er talloze knusse ankerplekken te vinden.

Highlights van Paraty

Een vakantie in Paraty onthult een rijkdom aan cultuur en historie tegen een achtergrond van natuurlijke Zuid-Amerikaanse schoonheid. Bestijg de Suikerbroodberg tijdens een schitterende panoramawandeling of ontdek het sprookjesachtige, tropische fjord Saco de Mamangua. Het wereldberoemde Dentist Beach en het machtig mooie Lopes Mendes Beach voelen als een stukje paradijs op aarde, en zodra u aan wal gaat, verwent de heerlijke Braziliaanse keuken al uw zinnen.

Klein moment...
Klein moment...