Jachtverhuur Brazilië

Plant u een vakantie in Latijns-Amerika, dan kunt u – letterlijk en figuurlijk – niet om het prachtige Brazilië heen. Als waardige bestemming op elke bucket list is Brazilië het mekka voor Maya-cultuur en Portugese levensvreugde, met koloniale stadsflair, tropische en exotische landschappen en een kustlijn om bij weg te dromen. En blijf zeker niet op het vasteland alleen. Kies voor het gemak van een eigen jacht en vertrek naar de prachtige eilanden die je ontdekt tijdens een vaarvakantie of zeilvakantie in Brazilië.

De weersomstandigheden zijn het hele jaar door perfect voor zeilen in Brazilië. Bovendien is het vaargebied nog relatief onbekend, dus grote kans dat u die ene majestueuze baai helemaal voor uzelf hebt. Uw vertrekpunt is de UNESCO-stad Paraty, de toegangspoort naar de vele natuurlijke schatten die het smaragdgroene water voor u in petto heeft.

Een vaarvakantie in Brazilië staat in het teken van snorkelen met het kleurrijke onderwaterleven, proeven van autentieke Braziliaanse tapas en nagenieten van een perfecte dag op het dek van uw eigen jacht, terwijl de Zuid-Amerikaanse zon langzaam in het water wegzakt. Jachtverhuur in Brazilië is daadwerkelijk een genot voor alle zinnen.

 

Brazilië
  • Geniet van prachtige panorama's op de Suikerbroodberg
  • Relax aan Ilha Grande's strand van Lopes Mendes
  • Bezoek het tropische fjord Saco de Mamangua