Let op: voor deze bestemming is mogelijk een aanvullend reisadvies van kracht.

Overzicht

De Bahama’s zijn sinds lange tijd een van de favoriete bestemmingen van reizigers wereldwijd. De Abacos eilandengroep in het noorden van de Bahama’s zijn minder bekend. Hier kunt u genieten van een relaxte eilandsfeer, koloniale geschiedenis en postkaartwaardige landschappen. Op slechts 56 km van Nassau ligt de haven van Exumas, een van de best bewaarde geheimen van de Cariben. Van hieruit kunt u de verschillende eiland-paradijzen ontdekken, waarvan u de meeste enkel per boot kunt bereiken. Vertrek met een jacht vanuit Abacos of Exumas om te genieten van een betoverende vakantie.

Varen in Exuma

De exotische verlaten stranden en idyllische ankerplaatsen die Exumas rijk is zijn de ultieme setting voor een 5 Sterren jacht charter vakantie. Van de glinsterende turquoise wateren tot de aangename trade winden en warm, tropisch klimaat, de zeilcondities zijn het hele jaar door ideaal rondom de Exumas eilanden. Tussen september en mei ligt de temperatuur tussen de 21-24°C maar tijdens de andere maanden ligt de gemiddelde temperatuur tussen de 27-30°C. Het zeilgebied Exumas is eenvoudig bevaarbaar, waardoor zowel beginnende als geoefende zeilers kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie in een betoverende bestemming.

 

Exuma highlights

De prachtige eilandengroep die meer dan 160 km lang is ligt in het hart van de Bahama’s en is bezaaid met wonderlijke bezienswaardigheden aan de wal en op het water. Plan een bezoek aan het Exuma Cays Land and Sea Park – een van de grootste beschermde natuurgebieden ter wereld – om het onderwaterwereld en de natuurwonderen in hun volle pracht te aanschouwen. Bij Bit Major Spot kunnen dierenliefhebbers de beroemde zwemmende biggetjes en bij Compass Cay kunt u zwemmen met de ongevaarlijke zusterhaaien.

Klein moment...
Klein moment...