Welkom aan boord

The Conch Inn Hotel & Marina is de perfecte thuishaven voor uw vakantie op de Abaco-eilanden. Bij aankomst wordt u begroet door onze enthousiaste baliemedewerkers, die u zullen helpen om alles te regelen wat u nodig hebt, zodat u snel en vlot kunt vertrekken voor uw zeiltocht. Afhankelijk van uw aankomsttijd kan de procedure verschillen. De onderstaande lijst geeft u een idee van uw traject door de basis.

Bij aankomst

 • Inchecken bij de receptie
 • Algemene gegevens over de basis ophalen
 • Regel het tijdstip voor de kaartbriefing en de briefing aan boord
 • Controleer documenten van de boot en schadevrijstelling voor het jacht
 • Verzamel vooraf geboekte visuitrusting bij Island Boy Tackle.
 • Ontspannen bij het zwembad
 • Geniet van andere activiteiten buiten de basis
 • Stap aan boord van uw jacht
 • Bootbriefing aan boord - 60 minuten
 • Zet koers!

Adres 
The Moorings Bahamas Ltd 
P.O. Box AB 20469, East Bay Street 
Marsh Harbour, Abaco, Bahama's

Openingstijden: 
7.30 uur - 18.00 uur, 7 dagen per week

Start- en eindtijden 
Start: Charters beginnen om 10 uur 's ochtends
Avondstart: Stap aan boord van uw jacht om 16.00
Einde: Charters eindigen om 10.00 uur. Uw boot moet tegen die tijd zijn ontruimd voor debriefing/controles

Briefing 
De kaart- en bootbriefings zijn gepland om 9.00 uur voor een ochtendstart en om 15.00 uur voor een avondstart. De briefings kunnen ook worden gepland rond de aankomsttijden. Als u na 18.00 uur aankomt, wordt de briefing gepland voor de volgende ochtend. Alle schippers zijn verplicht de briefings bij te wonen.

Telefoons, wifi en elektriciteit
Internetconnectiviteit: De Abaco Beach Resort en Conch Inn bieden gratis wifi. Bahamas WI MAX heeft hotspots opgericht in de grote jachthavens rond de Abaco-eilanden. Ze bieden prepaid wifi die per dag of per week wordt berekend. U dient dit uiterlijk twee weken voor vertrek te reserveren om het gebruik ervan te garanderen. WI MAX wifi is in de meeste havens beschikbaar.

Mobiele telefoons: Mogelijk werkt uw mobiele telefoon op de Bahama's. Neem contact op met uw provider om dit na te vragen.

Elektriciteit: De stroomvoorziening op de Bahama's is normaal gesproken 120 volt, 60 cycli AC. Dit betekent dat Noord-Amerikaanse apparaten volledig compatibel zijn, terwijl Europese apparaten zowel converters als adapters nodig hebben. De spanning varieert echter per locatie en sommige plaatsen op de eilanden hebben 220 volt-stroomvoorziening. Bel van tevoren met uw hotel om te informeren welk systeem ze gebruiken. De standaardspanning op alle jachten is 12 volt voor het gebruik van elektronische apparatuur van 110 of 220 volt; u hebt een omvormer nodig die geschikt is voor gebruik met een stekker in een sigarettenaansteker.

Terug naar boven

Waterspeelgoed en sportactiviteiten

Om het u gemakkelijk te maken kunt u tijdens uw boeking waterspeelgoed aan uw charter toevoegen; dit zal dan bij aankomst klaar staan op uw boot. U kunt ook wachten en het speelgoed bij aankomst op de basis huren, maar houd er dan wel rekening mee dat de beschikbaarheid beperkt kan zijn. Bekijk voor meer informatie onze watersportmogelijkheden.

Snorkelen
The Moorings biedt voor uw plezier snorkeluitrusting (zwemvliezen, maskers en snorkels) voor alle charters. Controleer voorafgaand aan uw charter de beschikbaarheid van kindermaten. U kunt ook uw eigen snorkeluitrusting meenemen.

Kajaks en boards 
U kunt bij ons kajaks en stand-up-paddleboards huren.

Duiken
Abaco bevindt zich op de basis en is de meest toegankelijke duikwinkel. Neem voor meer duikmogelijkheden contact op met uw vakantieplanner bij The Moorings.

Mermaid Reef, Johnny's Cay, Manjack Cay, No Name Cay en Walkers Cay rif zijn allemaal beschermde onderwaterreservaten.

Vissen  
Vissen is toegestaan en er is geen vergunning vereist voor charterers. Ter bescherming van het mariene milieu is zowel de speervisserij met duikuitrusting als het bezit van speergeweren op de Bahama's verboden. Twee gebieden zijn beschermd en vissen is daar niet toegestaan: Pelican Cays Land & Sea Park en Fowl Cay Preserve.

Visuitrusting kunt u in de buurt van de basis huren via een plaatselijke freelancer die vistuig, netten en touwen beschikbaar heeft, of via Island Boy Tackle  Er zijn ook een aantal vischarters beschikbaar.

Het seizoen voor langoesten loopt van 1 augustus tot 31 maart. De minimaal vereiste grootte is een staartlengte van 14 cm of een schaallengte van 8 cm (gemeten vanaf de onderkant van de hoorns tot aan het uiteinde van de schaal). In tegenstelling tot Florida mag kreeft hier met een speer worden gevangen. Het is verboden om vrouwelijke kreeft met eieren mee te nemen of in uw bezit te hebben. Het maximale aantal zakken per vaartuig is zes per persoon, per keer.

Er is geen verboden seizoen op kroonslakken, maar het is illegaal om onrijpe kroonslakken mee te nemen of in uw bezit te hebben. Alleen kroonslakken met een goed gevormde lip (of wijde lip) zijn legaal om te vangen. Het maximale aantal zakken per vaartuig is tien per persoon, per keer.

Voor schaalvissen geldt een maximale zakinhoud van 20 pond per persoon. De minimale grootte voor een vis uit de tandbaarsfamilie is drie pond.

Steenkrabben mogen worden meegenomen als de lengte van de klauw ten minste tien centimeter bedraagt. Het seizoen is gesloten tussen 1 juni en 15 oktober. Het is verboden om vrouwelijke steenkrabben mee te nemen.

 

(Terug naar boven)

Proviand

Proviand leveren
Deze bestemming biedt het gemak van onze online proviandservice. Laat The Moorings alles regelen rond de bevoorrading van uw jacht met dranken, verse voedingsmiddelen en non-food artikelen van de beste kwaliteit. Bestel complete pakketten bij uw online of telefonische boeking. Of kies voor het gemak van online bestellen bij onze online proviandwinkel waar u ook alle pakketten vindt en een uitgebreide à la carte-lijst. Wij regelen de details en garanderen dat alles aan boord van uw jacht is zodra u aankomt. Ga naar onze Proviandpagina voor meer informatie.

Supermarkten
1. Maxwell’s - Grote supermarkt, 15-20 minuten lopen vanaf de basis Open ma-do: 8.00–19.00 uur, vr-za: 8.00–20.00 uur, zo: 8.00–16.00 uur   
2.  Abaco Groceries - Groothandel/detailwinkel, 10 minuten met de taxi vanaf de basis Open ma-za: 8.00-19.00 uur, zo: gesloten

(Terug naar boven)

Conch Inn Hotel & Marina

The Conch Inn Hotel & Marina is de perfecte thuisbasis voor uw vakantie op de Abaco-eilanden. We bieden hotelaccommodatie en jachthavenfaciliteiten. We bevinden ons op een gunstige plek in het restaurantgebied van Marsh Harbour, dicht bij winkels en het centrum. 

De Conch Inn Marina biedt jachtcharters van wereldklasse aan via The Moorings. Kies uit opties zoals monohulls om zelf te zeilen, bekroonde catamarans, innovatieve powercats en jachtcharters met bemanning, compleet met privékapitein en gastronomische chef-kok.

Hotel
The Conch Inn Hotel ligt op een korte taxirit vanaf Marsh Harbour Airport en is gunstig gelegen voor winkelen in het centrum en de veerboten naar de baaien.

Elke kamer in het hotel bevat twee tweepersoonsbedden, een eigen badkamer, buitenterras, kabel-tv en meer. De hotelprijzen zijn inclusief toegang tot een eigen tuin en zoetwaterzwembad en gratis wifi tijdens uw gehele verblijf. 

Voorzieningen

 • 2 tweepersoonsbedden
 • Eigen badkamer
 • Kabel-tv 
 • Airconditioning
 • Koffiezetapparaat 
 • Koelkast
 • Terras met uitzicht op eigen tuin 
 • Volledige schoonmaakdienst vanaf 8.00 uur tot 17.00 uur
 • Zoetwaterzwembad

Dive Abaco is gunstig gelegen op loopafstand van zowel het centrum als van veerdiensten en fiets-, scooter- en autoverhuurbedrijven.

Tarieven en reserveringen
Voor het reserveren van uw kamer in The Conch Inn Hotel & Marina kunt u contact opnemen met een vakantieplanner voor meer details en reserveringsinformatie.

Bij annulering binnen 48 uur voor het inchecken is een boete van één nacht verschuldigd.

Jachthaven

De Conch Inn Marina is de belangrijkste jachthaven van Marsh Harbour en ligt vlakbij proviandvoorzieningen, restaurants en lokale bezienswaardigheden. Het is centraal gelegen voor een zeiltocht rond de Abaco-eilanden. 

De Conch Inn Marina beschikt over 80 boothellingen die geschikt zijn voor schepen met een diepgang tot 2,1 meter en een lengte van 37 meter. De jachthaven is ook de thuishaven van 's werelds grootste zeil- en powercharterbedrijf.

Voorzieningen
110V 30/50/100 amp elektriciteit
Kabel-tv
Esso full-service tankstation
Dive Abaco
Water
Douches en toiletten
Telefoon, fax en gratis wifi
Wasserette
24-uurs beveiliging
Hotelaccommodaties 

Onze dokmeester en zijn team kijken er naar uit om u te begeleiden op de boothelling. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken.  

Vanaf

Wordt geladen...