Tropic Ocean Airways

Two women enjoying the sunset in the Exumas

Tropic Ocean AirwaysUitsluitend beschikbaar op de Bahama's

The Moorings is op de Bahama's de officiële charterpartner van Tropic Ocean Airways, een bedrijf dat eigendom is van veteranen en is opgericht door een Top Gun van de Amerikaanse Marine. Tropic Ocean Airways is gespecialiseerd in eersteklas watervliegtuigdiensten en is een exclusieve luchtvaartmaatschappij waarmee u een ultieme reiservaring op maat kunt creëren, zowel boven land als boven zee. 


Net als onze charterers waarderen gasten van Tropic Ocean de vrijheid en flexibiliteit die alleen een privévliegtuig kan bieden. Tropic Ocean Airways maakt reizen gemakkelijk en efficiënt door hun persoonlijke service, het naadloze boekingsproces en de directe aankomst van uw vlucht op precies uw gewenste locatie. Hierdoor hebt u meer tijd om van uw vakantie te genieten. 

Als u plannen maakt voor een zeilvakantie bij de Abaco- of Exuma-eilanden, overweeg dan het extra voordeel van het instappen in uw eigen privéwatervliegtuig bij twee goed opgeleide piloten die u in vipstijl rechtstreeks naar uw van te voren gekozen boot brengen ... 

0q0a7290jim-raycroft.jpg
7ta_on_beach.jpg
0q0a7301jim-raycroft.jpg

 

Meer informatie over de vertrek- en aankomstbestemmingen van Tropic Ocean Airways, exclusieve reispakketten, lijndienstopties of andere vluchtinformatie vindt u op hun website.

*Gebruik bij het boeken de code CATAMARANS.

Reserveer uw eigen privéwatervliegtuig voor de Bahama's