Onze basis op Saint Thomas is nu geopend. Let op: er kunnen aanvullende inreisbeperkingen van kracht zijn.

Overzicht

In het turkooise water van de Atlantische Oceaan ligt St. Thomas, onderdeel van de Amerikaanse Maagdeneilanden. Het is eiland is 50 vierkante kilometer groot en bestaat vooral uit rots. Het hoogste punt van het eiland ligt op 475 meter hoogte en wordt Crown Mountain genoemd. Door het rotsachtige gebied is het zeewater bijzonder helder, en is onder water een veelvoud aan spannende zeebewoners te ontdekken, waaronder de sluwe octopus, de mysterieuze murene, de relaxte schildpad en de prachtige rog. Bent u een shopliefhebber? Dan mag u St. Thomas zeker niet overslaan. Het eiland mag namelijk een van de de beste winkelstraten ter wereld tot haar grondgebied rekenen. De ongeëvenaarde schoonheid, de prachtige beschutte baaien en de hoofdstad Charlotte Amalie maakt St. Thomas onvergetelijk.

Zeilen in St. Thomas

Gestage passaatwind, beschut water, korte passages en beschutte baaien, een jachtcharter op St. Thomas biedt het allemaal. De winkracht bedraagt gemiddeld 10 tot 20 knopen en is het grootste deel van het jaar stabiel. Dat maakt het district perfect voor ontspannen zeilen. De gemiddelde temperatuur in het gebied schommelt tussen 24°C en 31°C.

St. Thomas hoogtepunten

St. Thomas is het meest kosmopolitische eiland en heeft nog steeds de karakteristieke sfeer van een afgelegen Caribisch paradijs. Een ander hoogtepunt is St. John, het kleinste eiland van de Amerikaanse Maagdeneilanden. Meer dan 60% is nationaal park, en het herbergt prachtige natuur, serene vista's en heerlijke rust. Ook de Britse Maagdeneilanden maken onderdeel uit van de vaarroute, thuisbasis van de zogenoemde 'Nature's Little Secrets'. De eilandengroep is een overblijfsel van vulkanische activiteit uit het verleden, en vormt een indrukwekkend schouwspel, met machtige rotsformaties en intrigerende grottenstelsels. Bovendien bevindt zich onder de waterspiegel koraalrif in overvloed. Ook aan wal verveelt u zich geen moment, met een bruisend aanbod aan strandbars, resorts en winkels.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en een van onze vakantieplanners neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Wij gaan zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om, zoals beschreven in ons privacybeleid. Wij nemen hoogstens één keer per week contact met u op via de post of e-mail. U kunt zich op elk moment van de contactlijst laten verwijderen. Onderaan onze mails vindt u bovendien een optie om u per direct af te melden. Door hierboven op 'aanvragen' te klikken, bevestigt u dat u ons privacybeleid hebt gelezen en dat u hiermee akkoord gaat.