Deze unieke Caribische route brengt u langs de best verborgen schatten van de Puerto Rico kust en de Spaanse Maagdeneilanden. Tijdens de 7-daagse zeilroute over de helder blauwe wateren van de Cariben bezoekt u ongerepte plaatsen die het woord “paradijs” een nieuwe betekenis geven. De Spaanse Maagdeneilanden, ook gekend als de Passage Eilanden hebben enkele van de mooiste stranden die u ooit gezien hebt, terwijl er overal nog onaangetaste ankerplaatsen en beschermde koraalriffen zijn.

Start uw zeilreis vanaf het Mooringsdok in de Puerto del Rey Marina, een van de meest vooraanstaande jachthavens van de Cariben. Begin uw vakantie met een korte tocht richting Isla Palominos om daarna naar het westen te zeilen en te genieten van het eilandleven op Culebra. Cruise naar het zuiden om de Spaanse Maagdeneilanden verder te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren op het prachtige eiland Vieques.

Dag 1

| Puerto del Rey Marina

Welkom in Puerto del Rey Marina, de grootste haven in de Cariben.

Dag 1

| Isla Palominos

 

Begin aan uw zevendaagse reis rond de Spaanse Maagdeneilanden en geniet van een relaxte noord-oostwaartse zeiltocht van Puerto Rico naar Isla Palominos. Deze korte tocht duurt niet lang, dus hebt u voldoende tijd om u te installeren en te genieten van een rustige eerste nacht aan boord van uw jacht. Isla Palominos is een klein eiland net voor de oostkust van Puerto Rico. Wat dit eiland mist in omvang, maakt het goed in weelderige ongerepte landschappen. Met het kristalheldere water en stranden van poedersuikerachtig zand, is Isla Palominos werkelijk een stukje ongerept paradijs.

Dag 2

| Culebra

Heerlijk ontwaken met zicht op de Spaanse Maagdeneilanden. Drink een heerlijke kop warme koffie op het dek van uw jacht, en zet koers zet naar Culebra. Maak een omweggetje langs het pittoreske Caya Luis Pen wanneer u koers zet naar Culebra’s Ensanada Honda, waar u lekker kunt lunchen en relaxen tijdens een zwempartij in de namiddag. Er zijn verschillende aanleg- en ankerplaatsen en u kunt er snorkelen en de prachtige onderwaterwereld met kleurrijke vissen en magnifieke kortaalriffen ontdekken. Zoekt u een idyllische lunchplek? Zet uw zeilroute dan uit met een stop in Caya Luis Pena.

Dag 3

| Culebrita en Bahia del Almodovar

Vertrek uit Ensenada Honda en bezoek het verlaten eiland Culebritas met een wondermooie fauna en flora. Wandel naar de oude vuurtoren aan het einde van de klif en geniet in een oase van rust op een van de mooiste Caribische stranden – Tortuga Beach. Zeil daarna richting het zuidoosten naar Culebra en ga voor anker in het prachtige Behia de Almodovar.

Dag 4

| Flamenco en Playa Tamarindo

Zeg vaarwel tegen het zuidelijke deel van het eiland Culebra en breng de dag door op een van de mooiste stranden ter wereld – Flamenco Beach. Van hieruit kunt u naar het noordwesten zeilen richting de volgende aanlegplaats in Playa Tamarindo, waar u overnacht.

Dag 5

| Esperanza en Mosquito Bay

Sta vroeg op en ontdek het zuidwestelijke deel van Viesques, het grootste eiland van de Spaanse Maagdeneilanden. Daarna zet u koers richting Esperanza, dit is een klein stadje in het zuiden van het eiland. Hier vindt u ook de beroemde Mosquito Bay, die u zeker moet bezoeken wanneer u in de Spaanse Maagdeneilanden bent.

Dag 6

| Ensenada Honda, Vieques

Na de betoverende natuur van Moquito Bay brengt een korte zeilroute u naar Vieques’ Ensenada Honda. Via deze kreek kunt u de prachtige en betoverende mangroves van dit paradijs ontdekken, terwijl de zoute zeewind zacht door uw haar waait. Maak een korte tussenstop in Curacas of Le Chiva Beach en ontdek twee nieuwe feeërieke locaties tijdens uw zeilvakantie naar Puerto Rico.

Dag 7

| Green Beach

Breng uw laatste dag door aan boord van uw jacht en zeil terug naar het zuidelijke punt van Vieques. Ga voor anker bij de parelwitte stranden of ontdek de inhammen en zet verder koers naar Green Beach, het meest westelijke punt van het eiland.

De laatste ochtend: Plan uw zeilroute zo dat u om 10 uur ‘s ochtends aankomt aan The Moorings bases, zo kunt u relaxt genieten van uw laatste vakantiedag