Welkom aan boord

Puerto Del Rey Marina is de grootste haven in de Cariben met een ongeziene service en faciliteiten. Wanneer u aankomt, wordt u begroet door onze medewerkers, die u helpen met alles in orde te brengen zodat u snel kunt uit zeilen. Dit omvat transport met een golfwagentje doorheen de gigantische haven en het dok. Geniet van de vele faciliteiten die de haven te bieden heeft terwijl u zich verder thuis voelt. De haven is gelegen aan de oostkant van Puerto Rico, wat dit de beste locatie maakt om de Spaanse Maagdeneilanden te ontdekken.

Adres En Openingstijden

Puerto del Rey Marina
4900 Road #3
Fajardo, PR 00738-4067


Openingstijden
8:00 – 17:00
7 per week

Uw Eerste Nacht

Wanneer u vroeg in de ochtend arriveert, kunt u meteen aan boord gaan en uw eerste nacht op uw power jacht doorbrengen. Komt u pas aan in de namiddag, dan kunt u vragen om een late start en uw eerste nacht aan boord van uw jacht doorbrengen. Er zijn enkele hotels in het noorden van de haven in Fajardo.

Begin En Einde Van Uw Jachtcharter

Start: Charters starten om 12:00 uur
Late start: Ga aan boord om 18:00 uur 
Einde: Zeilen en Crewed Charters eindigen om 11 uur ‘s middags en Power Charters eindigen om 10 uur ‘s morgens. Uw jacht moet vacant zijn voor de debriefing en de check out.

Charter Briefing

Alle charteraars zijn verplicht om de charterbriefing bij te wonen. Briefingtijden kunnen aangepast worden wanneer u aankomt.

Late Aankomst

Wanneer u na 17:00 uur aankomt, zal er een Moorings medewerker u ontvangen aan de receptie en u instructies geven over waar uw jacht zich bevindt.

Internetverbinding

Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de haven.

Mobiele Telefoons

Vele mobiele netwerkaanbieders die in de VS aanwezig zijn, bieden ook service in Puerto Rico. We raden u aan om bij uw provider na te gaan of en hoe de roamingkosten gedekt worden.

Elektriciteit

In de Spaanse Maagdeneilanden, 110/60 volt AC, 60 Hz met 2 US plug in. Alle jachten zijn uitgerust met kabels en 110V plug. Jachten moeten aangesloten worden op landstroom of een generator aan boord hebben opdat u gebruik kunt maken van haardrogers, computers, … Er is een 12V lader bij de chartertafel aan boord van al onze jachten en verschillende jachten zijn uitgerust met USB poorten.

(Naar boven)

 

Faciliteiten op de basis

Puerto Del Rey Marina is al meer dan 25 de thuis van meer dan 1000 aanlegplaatsen in een beschermde baai. Hiernaast zijn er ook havenfaciliteiten beschikbaar:

CUEVA DEL MAR

Restaurant Cueva Del Mar biedt vers gevangen zeevruchten en vis aan tegen de beste prijzen. Geniet er van een heerlijke maaltijd met een spectaculair zicht over de haven. Vraag zeker naar hun vis taco’s.

MARINA GALLEY

Marina Galley biedt iedere dag lunch en ontbijt aan, met rijst en bonen bovenaan het menu. U kunt uw ontbijt of lunch ter plaatse gebruiken of meenemen.

CAPTAIN'S LOUNGE

Werk aan uw e-mails, kijk nieuws of relax in de Marina’s Captain’s Lounge. U kunt hier een computer gebruiken, TV kijken vanuit de zetels, of een koffie drinken terwijl u geniet van een spectaculair uitzicht over de dokken.
Douches en toiletten: de haven heeft een ruim aanbod van goed onderhouden douches en toiletten. 
Wasserette: Puerto del Rey heeft een eigen wasserette. Onze Customer Service Manager kan voor u een pik-up van uw was aanvragen. 
Postkantoor: Het dichtstbijzijnde postkantoor ligt op 4 km afstand van de haven. U kunt uw post ook achterlaten bij de conciërge die deze voor u naar het postkantoor brengt.

(Naar boven)

 

Proviand

Proviand In De Haven

The Moorings proviand

Laat The Moorings het rompslomp van het bevoorraden van uw jacht voor u regelen,  met de hoogste kwaliteit in dranken, vers voedsel en non-food artikelen. Bestel complete pakketten of kies uit een uitgebreid à la carte inventarisatie van alles wat u nodig hebt om het bevoorraden van uw jacht makkelijk te maken. Laat het uitdagende winkelen aan ons en geniet meteen van uw vakantie!

U kunt deze pakketten toevoegen wanneer u uw vaarvakantie met ons online afrekenend. U kunt daarna à la carte artikelen toevoegen of u kunt na het boeken terugkeren naar onze Online Winkel en later proviand regelen. We zullen dan alle details coördineren en garanderen dat alles aan boord van uw jacht is en klaar staat bij aankomst. Bekijk onze Online Winkel nu!

Onze Deli & Market heeft een dagvers aanbod. 

  • Boar's Head verse kazen en vlees
  • Dips en salades
  • Melkproducten
  • Vers fruit en groenten
  • Wijn, champagne, bier, sterke dranken
  • Poetsproducten voor uw jacht
  • Andere benodigdheden

 

Of u nu dagelijkse inkopen doet of u tijdens het weekend een trip wilt maken naar een van de eilanden, we hebben alles wat u nodig hebt.

Dichtstbijzijnde Winkels

Op 15 minuten rijden van de haven vindt u een Walmart, West Marine, groentewinkels en Ralph’s. Er is ook een Walgreens apotheek op een kilometer afstand.

(Naar boven)

 

Waterspeelgoed en sport

Snorkelen

The Moorings heeft snorkeluitrustingen ter beschikking (vinnen, maskers en snorkels) aan boord van alle jachtcharters. We hebben geen kindermaten aan boord, en vragen u om uw eigen materiaal mee te nemen.

Duiken

Culebra Divers op Culebra bieden dagelijkse duiktrips en duikcursussen, snorkeltrips en fluoro nacht duiken aan Boek op voorhand en maak een afspraak in hun winkel in Culebra voor meer informatie. www.culebradivers.com or call 1-787-742-0803.

(Naar boven)

 

Hotels, Restaurants, & Activiteiten rond de basis

Hotels

El Conquistador, A Waldorf Astoria Resort
1000 El Conquistador Avenue
Fajardo, Puerto Rico, 00738
(787) 863-1000

Fajardo Inn
Parcelas Beltrán #52
Puerto Real, Puerto Rico, 00740
(787) 860-6000

Restaurants

Binnenkort

Activiteiten Rond De Basis

National Regenwoud el Yunque - El Yunque Nationaal Regenwoud is het enige regenwoud in Puerto Rico. Met 29.000 aren is dit regenwoud klein in oppervlakte, maar het heeft een enorme biodiversiteit met meer dan honderden dieren en plantensoorten die u enkel hier kunt vinden.

Oud San Juan – “Wat Parijs is voor Europa is Oud San Juan voor de Cariben.” Met een geschiedenis van meer dan 500 jaar, meer dan 400 gerestaureerde gebouwen uit de 16de – 17de Spaanse koloniale periode in de meest tropische kleuren heeft Oud San Juan iets magisch, dat u zeker niet mag missen.

Las Cabezas de San Juan Natuurreservaat – Goed bewaard door de Conservation Trust sinds 1975, is het Natuurreservaat Reserva Natural Cabezas de San Juan 321 aren ongetemde mangroves en 8km koraalrifkustlijn aan de noordoostelijke zijde van het eiland.

Paardrijden en fietsen – Ontdek Puetrto Rico’s prachtige natuur, bossen en stranden, tijdens het paardrijden.De rit begint in het Carabalí Regenwoud en gaat naar “El Yunque National Forest".Gasten kunnen genieten van prachtige panorama’s en van de overweldigende fauna en flora van dit unieke ecosysteem. Tijdens deze tocht beleeft u een ongelooflijk avontuur. 

Rio Camuy Cave Park - Rio Camuy Cave Park is het derde grootste grottensysteem ter wereld. Dit ongelofelijke 268-aren park is de thuis van ondergrondse spelonken die meer dan een miljoen jaar geleden gemaakt zijn door de Camuy rivier. De goed onderhouden paden brengen u in de imposante ravijn. Het park is uitgerust met picknick ruimtes, wandelpaden, restaurants, expositiehallen en een souvenirwinkel. Vergeet niet te reserveren.

(Naar boven)