Overzicht

Puerto Rico is onvergetelijk, met haar unieke blend van Spaanse en Caribische cultuur. Laat u verrassen door de gastvrijheid van de bevolking, of geniet van het natuurpanorama vanaf de brug van uw jacht. De omliggende Spaanse Maagdeneilanden zijn de verborgen juwelen van de Cariben en kunnen in uw eigen tempo één voor één ontdekt worden. Heerlijke lokale lekkernijen, kleurrijke koraalriffen en een rijke natuurlijke omgeving maken een jachtcharter in Puerto Rico adembenemend mooi.

Deze bestemming is momenteel gesloten tot oktober 2019

Varen in Puerto Rico

Met korte vaarpassages en enkele van de mooiste stranden in de Cariben krijgt de term idyllisch in Puerto Rico een volledig nieuwe betekenis. Navigeren op zicht, het hele jaar door lekker warm en het gevoel alleen op de wereld te zijn op een van de verlaten ankerplaatsen. Alle zeilniveaus zijn welkom in dit relatief compacte vaardistrict, met een kalme golfslag en milde windsnelheden. Ervaar echte vrijheid op het water, en waan u een echte kapitein in dit tropische paradijs.

Puerto Rico Hoogtepunten

Of u ze nu de Passage Islands of Spaanse Maageneilanden noemt, feit is dat deze eilandengroep een van de best bewaarde geheimen in de Cariben is. Het is een paradijs pur sang, die u vanaf de kust van Puerto Rico langs Isla Palominos, Culebra en Vieques voert. Niet ver van de bekendere Amerikaanse en Britse Maagdeneilanden mogen de Spaanse Maagdeneilanden trots zijn op hun kerngezonde koraalriffen, welig tierende onderwaterleven en verlaten zandstranden.

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en een van onze vakantieplanners neemt zo snel mogelijk contact met u op.

1. Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om, zoals beschreven in ons privacybeleid
2. Wij nemen mogelijk af en toe contact met u op via de post, via e-mail of telefonisch. Geen zorgen, we houden dit beperkt tot hoogstens één keer per week.
3. Wilt u geen informatie meer van ons ontvangen? Dan kunt u dit op elk moment kenbaar maken, en dan verwijderen wij u meteen van onze lijst. Onderaan onze mails vindt u bovendien een optie om u per direct af te melden.
4. Door hierboven op 'aanvragen' te klikken, bevestigt u dat u ons privacybeleid hebt gelezen en dat u hiermee akkoord gaat.