Let op: voor deze bestemming is mogelijk een aanvullend reisadvies van kracht.

Prikkel de zinnen met een bruisende mix van Franse flair en een relaxte Caribische vibe. Een jachtverhuur in Martinique betekent een paradijselijke vakantie tussen Saint Lucia en Dominica in de Kleine Antillen. Het vulkaaneiland biedt veel van alles - van de smakelijke Frans-Creoolse keuken tot exotische zwartzandstranden met legio wandelmogelijkheden.

De culturele melting pot van Martinique brengt het beste van twee werelden samen: een kosmopoliet karakter vormt een fascinerende symbiose met kleinschalige eilandcultuur. Een topbestemming voor fashionista's, avonturiers en zeilers.

Jacht huren in Martinique

Een heerlijk tropisch klimaat en vaaromstandigheden om van te watertanden. En dat alles voor een decor van tropisch regenwoud, bergen bedekt met een tapijt van groen en een weergaloze kustlijn. Welkom op Martinique, kapitein!

De gemiddelde temperatuur op het eiland bedraagt 23 tot 30 graden Celsius. Het hele jaar door waait een constante passaatwind. Navigeren kan op zicht en de afstanden tussen ankerplaatsen zijn schappelijk. Dat maakt de verschillende vaarroutes niet alleen flexibel maar vooral ontzettend leuk. Het vaardistrict rondom Martinique is toegankelijk voor alle ervaringsniveaus en aanlegsteigers en -boeien zijn rijkelijk voorhanden.

Hoogtepunten op Martinique

Met een jachtverhuur op Martinique bij The Moorings ligt alles wat dit Frans-Caribische paradijs te bieden heeft letterlijk aan uw voeten. De kustlijn is verrijkt met beschutte haventjes, prachtige snorkelstekken en zelfs enkele heetwaterbronnen.

Het regenwoud en de bewegwijzerde wandelroutes zijn een walhalla voor hikers. De pieken van Carbet en Mont Peléé bieden een adembenemend uitzicht. De hoofdstad van het eiland, Fort de France, is het mekka van Frans-Caribische eilandcultuur.

Bewonder de natuurlijke en door de mens gemaakte schoonheid van het beeldenpark onder water bij Saint Pierre, neem een rondleiding in de antieke rumdistilleerderij van Habitation Clement en verwen uzelf met de meest knapperige croissants die u ooit heeft gegeten. Over rum gesproken, liefhebbers van deze heerlijke drank uit suikerriet mogen de speciale Rum Martinique Experience niet missen, als onderdeel van onze jachtverhuur met bemanning op Saint Lucia.

Klein moment...
Klein moment...