Onze basis op Grenada opent naar verwachting op 1 oktober 2021. Let op: voor deze bestemming is mogelijk een aanvullend reisadvies van kracht.

Overzicht

Grenada wordt het specerijeneiland van de Cariben genoemd en ligt in het zuidelijkste puntje van de Kleine Antillen, vlak bij buureilanden Carriacou, Petite Martinique en St. Vincent. Tijdens een zeilvakantie in Grenada proeft u van een echt stukje tropisch paradijs. Aan wal vindt u bergachtig landschap en tropisch regenwoud met spectucalaire watervallen. Een zesde van Grenada is beschermd reservataat, waar natuur en wilde dieren met rust worden gelaten. Langs de kustlijn van Grenada liggen meer dan 40 witte en zwarte zandstranden, enkele daarvan onlangs door National Geograpic als ’s werelds beste gekroond. 

Omringd door de turkooie zee zal u de verleiding niet kunnen weerstaan een frisse duik te nemen. Prachtige riffen, kleurrijke koraaltuinen en gezonken scheepswrakken rondom de kustlijn maken de onderwaterwereld fascinerend.

Vanwege het orkaanseizoen is deze bestemming gesloten van 1 augustus tot 30 september

Varen in Grenada

Grenada biedt ook meer ervaren zeilers voldoende uitdaging, vooral in de winter. De zomer is qua weersomstandigheden wat meer ontspannen. Windsnelheden variëren tussen 15 en 25 knopen (26-45 km/u). De temperatuur is gemiddeld 29 graden Celsius.

Hoogtepunten

Als u op zoek bent naar een uitdagende zeilvakantie, dan zal dit permium zeildistrict u niet teleurstellen. Laat u fascineren door de levendige cultuur en de gastvrijheid die op dit eiland gemeengoed is geworden.

Klein moment...
Klein moment...