Met achttiende eeuwse charmes en een rijke nautische geschiedenis is Nelson Dockyard een historische haven die over alle moderne faciliteiten beschikt. Dé vertrekplaats voor een onvergetelijke vakantie op een Moorings charter. Geniet zeven dagen lang van ongeevenaarde vrijheid op het water aan boord van een ruime zeilcatamaran of monohull en laat Antigua uw zorgen wegsmelten. Of u nu uw eigen koers wilt uitzetten of kiest voor de hieronder opgegeven route, er is geen betere manier om de betoverende aantrekkingskracht van Antigua te ontdekken dan vanaf uw privéjacht.

Dag 1

| Falmouth Harbour

Net om de hoek van de Moorings-basis bij Nelson's Dockyard ligt Falmouth Harbour, waar je voor anker gaat en je eerste avond op zee doorbrengt in het midden van een afgelegen hoefijzervormige baai die net zo adembenemend is als dat het groots is. Met drie grote jachthavens en een uitgestrekte scheepswerf vol met opvallende schepen van alle soorten, is Falmouth Harbour een bloeiende hub geworden in de yachting wereld. Ga aan wal en geniet van de unieke geschiedenis en cultuur van de originele Britse nederzetting van Antigua, waar je ook van een verleidelijke traktatie kunt genieten bij Sweet T's Ice Cream Parlor.

Dag 2
Carlisle Bay Antigua

| Jolly Harbour

Een andere vooraanstaande jachthaven op het eiland Antigua, Jolly Harbour biedt een scala aan voorzieningen en activiteiten aan land alle soorten bezoekers. Van de 18-holesgolfbaan tot het prachtige witte zandstrand rondom de mooie haven, Jolly Harbour brengt ontspanning en plezier naar een hoger niveau. Breng de dag door met het verkennen van het land per fiets of geniet van de zon bij het zwembad en geniet van een diner aan zee in een van de uitstekende restaurants. U kunt er van alles vinden, van authentieke Griekse tot klassieke Franse gerechten, en natuurlijk enkele van de meest verse visgerechten die je ooit hebt geproefd.

Dag 3

| Great Bird Island

Vaak beschouwd als een afgelegen eiland om van te dromen, Great Bird Island brengt u de ware essentie van een ongestoorde vakantie bestemming. Het snorkelen is opmerkelijk en wanneer u naar de top van het eiland wandelt, is het uitzicht onwerkelijk. Van de meest rustige omgeving tot het perfecte landschap, Great Bird Island is een toevluchtsoord voor charteraars, evenals een natuurlijke safe haven voor diverse bedreigde diersoorten, waaronder roodsnavelkikkers en West-Indische fluitende eenden.

Great Bird Island maakt eigenlijk deel uit van de groep kleine eilanden die bekend staat als het North Sound National Park. Nabijgelegen Rabbit Island is de thuisbasis van de exotisch bruine pelikaan, en het grootste eiland, Long Island, is de locatie geweest van een succesvol Hawksbill-project voor zeeschildpadden.

Dag 4
Dickenson Bay pay phone

| Dickenson Bay

Dickenson Bay, dat van de uiterste noordkant van Antigua ligt, is een van de meest populaire gebieden op het eiland, met vele tophotels en resorts. Het uitgestrekte zandstrand dat zich over de baai uitstrekt, biedt idyllische omstandigheden om te zwemmen, te zonnebaden en is bekleed met relaxte strandtenten die perfect zijn voor bar-hoppen. Plus, als de hub voor windsurfen van Antigua, is Dickenson Bay een toplocatie voor allerlei watersporten en activiteiten. Vlak voor de kust van de drukke baai, ontdek een paar onbewoonde eilanden die een koraalrif van 1 mijl lang herbergen, wat zorgt voor een uitstekende snorkelplek.

Dag 5

| Green Island

Het onbewoonde en ongerepte Green Eiland is een heerlijke kleine schuilplaats net buiten de oostelijke kust van Antigua. Deze populaire Caribische snorkelbestemming wordt geleverd met tal van ankerplaatsen, exotische vogelwaarnemingen en ongeëvenaarde ontspanning in het midden van het rustige serene paradijs. De buurman van Green Island links - Nonsuch Bay - is ook de moeite waard om te verkennen met zijn rustige water, een aangename zeewind en bescherming tegen het rif. Plan een diner aan wal, bijvoorbeeld bij het Nonsouch Bay Resort.

Dag 6

| English Harbour

English Harbor is een Caribisch heiligdom rijk aan maritieme significatie en maritieme geschiedenis. De hoofdingang van de beschermde haven is voorzien van twee aan beide zijden hoge forten die u terugvoeren naar de 18e eeuw toen de Caraïbische vloot van de Royal Navy daar voor het eerst werd gevestigd. 

English Harbor, niet ver van de Nelson's Dockyard, heeft veel te bieden voor reizigers van allerlei aard, waaronder een scala aan bars en restaurants, en een Engelse pub die Britse gerechten serveert met een Caribische draai. U kunt er ook belastingvrij winkelen, een museum dat de lokale geschiedenis van het land belicht bezoeken, en dans tijdens de spontane Steel Band sessies die te leuk zijn om niet mee te doen.

Dag 7

| Diepp Freeman Bay

Thuis naar het super gewaardeerde Galleon-strand, Freeman's Bay is een rustig toevluchtsoord en de perfecte plek om je laatste dag in het paradijs ononderbroken door te brengen aan boord van je privéjacht. Een adembenemende oase weelderig in tropisch gebladerte en prachtige snorkelomstandigheden. Freeman's Bay is een verborgen juweeltje dat zich op korte afstand van The Moorings base in Nelson's Dockyard bevindt.

Vanaf

Klein moment...