Let op: voor deze bestemming is mogelijk een aanvullend reisadvies van kracht.

Overzicht

Overdag ontdekt u al glijdend over het water het Caribische wonderland en 's avonds doet u zich tegoed aan Antigua’s bruisende nachtleven met livemuziek en de aanstekelijke gastvrijheid van de lokale bevolking. Er is geen betere manier om alle pracht en praal van deze bestemming op te nemen dan per boot.

Varen in Antigua

Antigua is een verrassend mooi vaargebied, uniek en vol geheimen. Dit paradijs is niet enkel de thuishaven van de meest prestigieuze regatta’s ter wereld, maar ook van een weelderige flora en fauna, inclusief een betoverende onderwaterwereld. Antigua kent het hele jaar door ideale vaarcondities, met temperaturen tussen 25°C en 31°C, verfijnend afgekoeld door de passaatwind.

Antigua highlights

Met veel activiteiten in en op het water combineert een Antigua jachtcharter het beste van de Cariben in een onvergetelijke eilandvakantie voor iedereen. Met honderden parelwitte stranden is de pracht van dit eiland onbeschrijflijk. Proef de plaatselijke zwarte ananas (de meest zoete ter wereld) en kom oog in oog te staan met de karetschildpad. Maak een wandeltocht naar het historische Fort Barrington of kies het avontuur en vlieg aan een zipline door het regenwoud. Duikers zullen hun ogen niet geloven wanneer ze tussen de Pilaren van Hercules en Antigua’s Sunken Rock zwemmen.

Klein moment...
Klein moment...